Вам знайома ситуація, коли через шалений міський темп життя не вистачає часу на себе? Через затори на дорогах ви не встигаєте на вечерю до друзів? Не можете знайти часу на спорт, хобі чи beauty-процедури? Хотіли б запросити гостей до себе після роботи, але згадали, що вдома не прибрано? Цей список можна ще довго продовжувати. Але навіщо, якщо ми вже пропонуємо вам універсальне розв’язання цих проблем.

Be The One – унікальний багатофункціональний комплекс, який створено з урахуванням стилю життя сучасної ділової людини. Розгляньмо типовий приклад звичайного дня мешканця нашого комплексу, щоби зрозуміти, як це, жити в Be The One?

Прокинувшись зранку, можна замовити каву до себе в апартаменти, адже в комплексі Be The One передбачено сервіс на рівні 4-зіркового готелю. Так, сервіс передбачає не лише замовлення сніданків. Ви можете замовити послуги клінінгу, прання, доставлення продуктів із супермаркету тощо. Тобто вам не потрібно буде витрачати час на побутові клопоти – за вас це все зроблять професіонали своєї справи. Почувайтеся як на відпочинку в готелі!

Важливий і дуже приємний бонус – у Be The One можна спати довше ніж зазвичай! Адже концепція комплексу передбачає не лише житлову частину, але й офісну. «Бі зе Ван» – двосекційний будинок, перша секція якого відведена під апартаменти готельного типу, а друга – під бізнес-центр класу «А». Тобто до офісу ви зможете дістатися за лічені хвилини на швидкісних ліфтах, навіть не доведеться виходити на вулицю – у комплексі передбачено перехід із житлової частини в офісну.

Звісно, для вашого комфорту ми передбачили і внутрішню інфраструктуру. Щоби зібратись усією родиною в затишному кафе або зустрітися з друзями за улюбленими напоями, не потрібно кудись їхати. У Be The One буде вся необхідна для вашого комфорту інфраструктура – магазини, ресторани, кав’ярні, салони краси тощо. До речі, увесь другий поверх комплексу відведено під фітнес-клуб Sport Life, тож можна забути про відмовку браку часу на спорт. Ми потурбувалися, щоби ви могли раціонально планувати свій день та максимум встигати!

Якщо ви думаєте, що ми перерахували всі переваги комплексу, то ні. Особливість Be The One – респектабельні просторі лаунж-зони, де можна відпочити від метушні та турбот. Невимушена атмосфера, м’які меблі, затишний текстиль створюють wellness-простір для вашого спокою та відпочинку. А якщо ви хочете попрацювати за межами офісу чи апартаментів, вам доступні сучасні коворкінги, конференц-зали та навчальні центри.

Можливості для бізнесу в Be The One

У багатофункціональному комплексі Be The One створено сприятливі можливості для бізнесу. До продажу доступні апартаменти готельного типу під оренду. Апартаменти передаються інвесторам із ремонтом під ключ, тобто повністю укомплектованими сучасними меблями та технікою. Усі клопоти, пов’язані з експлуатацією, бере на себе керівна компанія. Вам необхідно буде лише підписати договір із такою компанією – і щомісяця чи щоквартально вам на банківську картку надходитимуть гроші за оренду.

Ми пропонуємо вам розпочати власний бізнес, інвестувавши у нерухомість «Бі зе Ван». Вам не потрібно буде хвилюватися через прибутковість такої інвестиції – ми гарантуємо стабільний фіксований дохід, що не залежить від заповненості апартаментів.

Щоб зробити можливість інвестиції в нерухомість доступною якомога більшій кількості покупців, ми пропонуємо умови розстрочки до 36 місяців без %. Залежно від площі та типу планування, строк окупності інвестиції складатиме від 4,5 до 7 років.

Чому саме Be The One?

Бути першим – такий принцип закладено в основу концепції комплексу Be The One. Ми врахували потреби та побажання сучасних ділових людей, що живуть у ритмі активного мегаполіса. Тому створили унікальний багатофункціональний комплекс, у якому передбачили комфортні умови для проживання, відпочинку, роботи, творчості та бізнесу. Готельний сервіс та комплексний підхід до створення багатофункціонального комплексу дозволять вам завжди бути першими в будь-якій справі. Ми потурбувалися, щоб ви витрачали час не на зайві клопоти, а виключно на корисні та приємні справи!